ΕΥΡΩΠΗ »ΙΤΑΛΙΑ

ΜΙΛΑΝΟ - ΚΟΜΟ-ΛΟΥΓΚΑΝΟ ( ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ) (ST)

Τιμή (από):0.00

ΜΙΛΑΝΟ – KOMO-ΛΟΥΓΚΑΝΟ
     
ΛΙΜΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑ – ΒΕΡΟΝΑ - ΣΙΡΜΙΟΝΕ
  6ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

   ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 15/06/09


 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ1η Ημέρα :ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ ΕΝ ΠΛΩ
Συγκέντρωση στην Αθήνα και αναχώρηση για Πάτρα. Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και επιβίβαση στο πλοίο .Διανυκτέρευση εν πλω .
2η Ημέρα :ΑΝΚΟΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ
Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα και αναχώρηση για Μιλάνο. Άφιξη στο Μιλάνο και περιήγηση της οικονομικής πρωτεύουσας της Ιταλίας, του παγκόσμιου κέντρου μόδας. Θα δούμε μεταξύ άλλων το μεγαλύτερο γοτθικό κτίριο της χώρας, τον περίφημο καθεδρικό ναό Ντουόμο, το νεοκλασικό θέατρο της Σκάλας του Μιλάνου.Μεταφορά στο ξενοδοχείο,τακτοποίηση στα δωμάτια.Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και αγορές. Διανυκτέρευση
3η ΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΝΟ – ΚΟΜΟ- ΛΟΥΓΚΑΝΟ
Πρωινό και ολοήμερη εκδρομή στο Κόμο και στο Λουγκάνο.Αφιξη στο Κόμο. Είναι μια πόλη στη Λομβαρδία, της Ιταλίας, 45 χλμ βόρεια του Μιλάνου. Τοποθετημένο στη νότια άκρη του νοτιοδυτικού βραχίονα της λίμνης Κόμο.Το Κόμο είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις της Βόρειας Ιταλίας.Στη συνέχεια αναχώρηση για ΕΛΒΕΤΙΑ. Τοπία υπέροχα μας οδηγούν στην πρώτη Ελβετική πόλη Το ΛΟΥΓΚΑΝΟ. Μικρή περιήγηση και βόλτα στην παραλία της λίμνης.Επιστροφή το απόγευμα στο Μιλάνο.Δείπνο, διανυκτέρευση
4η Ημέρα : ΜΙΛΑΝΟ –ΛΙΜΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑ-ΒΕΡΟΝΑ-ΣΙΡΜΙΟΝΕ
Πρόγευμα και αναχώρηση για την μαγευτική λίμνη ΓΚΑΡΝΤΑ που στα γαλήνια νερά της καθρεπτίζονται οι πλαγιές των παρακείμενων Αλπικών βουνών. Στη συνέχεια μικρή στάση στην όμορφη πόλη της ΒΕΡΟΝΑ. Επίσκεψη στην γραφική αλλά και ιστορική χερσόνησο του ΣΙΡΜΙΟΝΕ  χτισμένη μέσα σε Μεσαιωνικό Ιστορικό Κέντρο με τα στενά σοκάκια και τα μεγαλοπρεπή κτίρια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο,διανυκτεύρευση.
5η Ημέρα: ΜΙΛΑΝΟ-ΑΝΚΟΝΑ-ΠΑΤΡΑ ΕΝ ΠΛΩ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση Διανυκτέρευση εν πλω.
6η Ημέρα:ΠΑΤΡΑ- ΑΘΗΝΑ
Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και αναχώρηση για Αθήνα.

 
 Κόστος κατ 'άτομο σε δίκλινο / τρίκλινο : 405.00€
Μονόκλινο : 485.00€
Παιδί ( 2-12 ετών ) στο δωμάτιο των γονέων : 365.00€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
Ακτοπλοϊκά  εισιτήρια Πάτρα – Ανκόνα – Πάτρα σε τετράκλινες  εσωτερικές  καμπίνες
3 διανυκτερεύσεις  στο Μιλάνο σε ξενοδοχείο 4*
3 πρωινά και 3 δείπνα στο σύνολο της εκδρομής
Μεταφορές με υπερπολυτελές πούλμαν της εταιρείας μας
Εκδρομές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
Ασφάλεια αστικής ευθύνης


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
Είσοδοι σε μουσεία και επισκεπτόμενους χώρους .