ΕΥΡΩΠΗ »ΙΤΑΛΙΑ

ΛΙΜΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΤΑΛΙΑΣ

Τιμή (από):570.00

1η-2η μέρες: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΛΑΝΟ
 
Από την Πάτρα αναχωρούμε για Ανκόνα όπου θα φτάσουμε την επόμενη μέρα. Μεταφορά στο Μιλάνο και διανυκτέρευση.
 
3η μέρα: ΛΙΜΝΕΣ ΚΟΜΟ ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΑΝΟ
 
Μετά το πρόγευμα η πρώτη μας επίσκεψη θα είναι η λίμνη Κόμο, η πιο μαγευτική απ' όλες τις ιταλικές λίμνες. Οι όχθες της είναι κατάσπαρτες με πολυτελές βίλες, κήπους με πλούσια βλάστηση και ειδυλλιακά χωριά, ενώ η ενδοχώρα της είναι ένα μωσαϊκό από δασώδεις λόφους και βραχώδη βουνά . Για να γνωρίσετε καλύτερα την περιοχή σας προτείνουμε μια μίνι κρουαζιέρα με τα καραβάκια που διασχίζουν τη λίμνη Κόμο. Συνεχίζουμε για την Ελβετία και τον επόμενο σταθμό μας είναι τo Λουγκάνο που είναι χτισμένο στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 
4η μέρα: ΛΙΜΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑ - ΒΕΡΟΝΑ
 
Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για Βερόνα. Περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης όπου θα δούμε το"μπαλκόνι της Ιουλιέτας", την περίφημη Απένα και η πιάτσα ντελ' Έρμπε, η καρδιά της μεσαιωνικής πόλης. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στη μεγαλύτερη λίμνη της Ιταλίας, η λίμνη Γκάρντα, στις πλαγιές των ʼλπεων (δολομίτες). Εκεί θα γνωρίσουμε την αφάνταστη ποικιλομορφία των τοπίων ξεκινώντας από τη χερσόνησο Σιρμιόνε, το πιο δημοφιλές θέρετρο της λίμνης, με το λιμανάκι, τα γραφικά πέτρινα σπίτια και τα στενά σοκάκια στο μεσαιωνικό φρούριο (Ρόκκα Σκαλίγκερα). Στον ελεύθερο χρόνο σας προτείνουμε να κάνετε μια κρουαζιέρα για να έχετε τη ευκαιρία να δείτε όμορφα τοπία, βίλες και κήπους που δεν φαίνονται από το δρόμο. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 
5η μέρα: ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΟΡΕ - ΛΙΜΝΗ ΟΡΤΑ
 
Μετά το πρόγευμα η μέρα μας είναι αφιερωμένη στη λίμνη Ματζόρε. Η διαδρομή γύρω από τη δυτική όχθη της λίμνης θα μας αποκαλύψει τις ομορφιές μιας από τις γνωστότερες ιταλικές λίμνες. Θα επισκεφθούμε τη Στρέσα, κωμόπολη με ευχάριστο κλίμα και το πιο τουριστικό θέρετρο της λίμνης γνωστό για τους ευωδιαστούς κήπους της και για την αλησμόνητη θέα που προσφέρει στα απέναντι νησάκια Μπορομέο. Στον ελεύθερο χρόνο σας αξίζει να κάνετε μια κρουαζιέρα στα νησιά "Ιζόλα Μπέλλα" και "Ιζόλα Πεσκατόρι". Συνέχεια της εκδρομής μας στην κοντινή λίμνη Όρτα, μια υπέροχη τοποθεσία που μοιάζει σαν να έχει βγει από μια περασμένη εποχή. Το απόγευμα επιστοφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 
6η - 7η μέρες: ΜΕΡΑ ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΟΡΕ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
 
Πρόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για την επιστροφή μας στην Ελλάδα. Aφιξη στην Πάτρα την επόμενη μέρα και μεταφορά στην Αθήνα.
 
 
Επιλέξτε ημερομηνία για να δείτε τις τιμές που ισχύουν
Μάιος Ιούνιος
  2, 16, 18, 23, 30 
Ιούλιος Αύγουστος
  6, 20 
Σεπτέμβριος Οκτώβριος
3    
Νοέμβριος Δεκέμβριος
   
Ιανουάριος Φεβρουάριος
   
Μάρτιος Απρίλιος
   
Προθεσμία Εγγραφής

15 ημέρες πριν από την αναχώρηση

Περιλαμβάνονται
  Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελή πούλμαν
  Εισιτήρια πλοίου και διαμονή σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες
  Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
  Πρόγευμα καθημερινά και τρία γεύματα συνολικά
  Διόδια αυτοκινητοδρόμων, φόροι, λιμενικά τέλη
  Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική
  Συνοδός στον τόπο προορισμού
Δεν Περιλαμβάνονται
  Αχθοφορικά, Φιλοδωρήματα
  Είσοδοι μουσείων και ιστορικών/αρχαιολογικών χώρων